Crowdfunding för Bosses webbplats

Webbplatsen med och om Bosse Johansson har funnits sedan december 2010. Förmodligen den mest omfattande beskrivning och dokumentation som finns av en svensk kördirigent och hans skapelse, Adolf Fredriks Flickkör.

På webbplatsen finns ALLT: Bosse-tankar om körsjungande, flickkörshistorik, cd-förteckning och spårlistor och ljudfiler samt mängder av konsertprogram och bilder; även Bosses recept på fyllda laxpaket finns här …

Förnyelse behövs

Mycket har hänt i publiceringsvärlden på webben under dessa åtta år webbplatsen funnits. På önskelistan står bl a en total omgörning av bo-choir.se, för att ge sidan en bättre överblick och för att anpassas till ex vis moderna telefoner och läsplattor.

Du kan vara med genom ett pengabidrag

Sedan 2016 då Bosse dog, har jag (Per-Åke Byström) fortsatt driva hans webbplats med egna medel. Det kostar cirka 1,600 kr/år att hålla den igång, exklusive tiden för egna arbetsinsatser med underhåll och tekniska uppdateringar.

Crowdfunding – gräsrotsfinansiering

Därför går nu en stilla förfrågan ut till er alla som vill hålla Bosses minne levande – vill du vara med att stötta driften av Bosses webbplats de kommande åren? Kanske fram till 2023 då Bosse skulle ha fyllt 80.

För detta behövs cirka 8,000 kr till 10,000 kr. Här kan ditt bidrag – jättestort, stort eller litet – bli ett välkommet bidrag.

Och så får du tillfredsställelsen av att vara en viktig person kring Bosse.

Jag kommer att redovisa alla bidragsgivare (såvida du inte vill vara anonym), där det tydligt kommer att framgå vilka som håller Bosse och hans Flickkörsvärld igång.

Swisha!

Istället för att anlita crowdfunding-applikationer (som tar 5–10 % i provision) är det mest kostnadseffektiva att swisha bidragen till 0708-79 65 44, Per-Åke Byström.

Tack för att du bryr dig!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.