Publikens röster – om Bosse Grand Final!

– Jag är fortfarande glad i själ och kropp att fått vara med vid denna musikhistoriska händelse. Vi kommer att kunna säga ”jag var där – du också?” Och liksom få ett band av ömsesidig förståelse.

 

– Den fantastiska grand finalen var verkligen en upplevelse på många olika sätt; skönhet, humor, lek med toner och ord, gammalt, nytt, kroppsligt, ja vi var helt uppfyllda efteråt.

 

– Till och med äpplet smakade särskilt gott i lördags! Tack för att vi fick vara med på detta välmatade evenemang. En fröjd att se och höra alla dessa flickor – och vilka artister det blivit av många av dem.

 

– Va’ en får va’ mä om!! En enastående upplevelse!

 

– Vilken föreställning!! Vilken värme!! Vilka flickor Bosse fostrat!! Det var timmar av nostalgi, kärlek och musik i världsklass.

 

– Tack för den härliga konserten! Det var verkligen roligt att få vara med när en sådan musikpersonlighet som Bosse officiellt avslutade sin långa bana, även om vi förstår att han kommer att fortsätta sin gärning på olika sätt.

 

– Vilken fantastisk final konsert!! Jag var där med några av mina gamla AF -vänner, alla lika förtjusta.

 

– Tack för den fantastiska konserten! Den lever jag på länge!! Imponerande, milt uttryckt!

 

– Vilken fantastisk föreställning och Grand Finale! Fastän vi är outsiders, kände vi direkt att värmen i hyllningarna träffade oss precis i hjärttrakten. Bosse Johansson – vilken hjälte! Han lämnar självklart ett stort tomrum efter sig, men också massor av glada minnen.

 

– Grattis till, och tack för, ett enastående evenemang. Allt var lysande…!

 

– I was really impressed by the way the Bosse Grand Final Concert was planned and I thoroughly enjoyed the programme. It was touching to see the singers of the first generation, some of them with physical challenges, enjoying the singing with you, but I also admired the youngest from your last choir generation, such as the girl who started the song at the beginning of the concert. Congratulations to you and to all those who prepared and planned this event!

 

– Överväldigade av starka känslor med anledning av Bosses grand final med Flickkören vill vi nu med enkla ord tacka varmt och innerligt. Vi förstod att konserten skulle bli något alldeles extra, men det blev mer än så. En total upplevelse av vad Bosse gjort. Hur flickor och tanter kan låta så mjukt, så kraftfullt, så mäktigt, så roligt och så vackert.

 

– Vilken god fortsättning på 2011, vilken klarhet i klang och imponerande bredd i konserten. Vilket underbart minne för livet för oss alla som haft förmånen att älska körlivet.

 

– Det var en smuk afskedskoncert og en festlig og fin aften. Vi var meget taknemmelige for at deltage.

 

– Tre timmar gick som i ett nafs och jag vet ingenting annat jag skulle ha velat göra under den tiden.

 

– The concert and the farewell party on Saturday evening was really touching for me. The singers sounded with so much pleasure and love for singing and it was clear they have freedom in musicianship, a great thing!

 

– Varmt tack för en storslagen Grand Final i lördags – mycket fint sammansatt program, härlig klang och feststämning.

 

– Bosse Grand Final blev ju en konsert av storartat format med mycket sång av olika karaktär, men naturligtvis inte minst från Bosses kör, solisterna och ”tanterna”. – Bosse Grand Final-konserten var något av det bästa jag har varit på! Konserten hade allt! Solister och jättekör! Men framför allt, nuvarande Adolf Fredriks Flickkör…

 

– Tack för en fantastisk konsert! Nu har jag mycket inspiration att ta med till min flickkör!

 

– Ett stort TACK för en magnifik och välregisserad högtidskonsert! Tonerna finns ännu kvar i mitt huvud, den varma stämningen kommer att bli ett bestående minne från avskedskonserten. Min sambo, som hört mycket om Bosse och Flickkören, sa att det var något så helt underbart (han fick kämpa med tårarna flera gånger…). Han tyckte att inledningen med den söta lilla tjejen som smyger sig in, sedan blomsterkransen, sången och hur sången växer till en enda stor klangrymd var så fantastisk så han fick gåshud!! Och så fortsatte det under hela programmet…

 

– Tack för en fin eftermiddag med många fina repertoartips, vi kör till Österland för fulla muggar…

 

– VILKEN KONSERT! Den innehöll ALLT! ”Örongodis”, Humor, Värme, Glädje men också Vemod! Många tårar fälldes!